Ο συνδυασμός του πεντάλ Tune και του Tuning Box θα σας δώσει απίστευτα συναισθήματα.

Η επιτάχυνση του οχήματος είναι πιο δυναμική και η ανταπόκριση που δείχνει θα σας δώσει μια αίσθηση ασφάλειας. Και, χάρη σε αυτόν τον έξυπνο συνδυασμό, το κιβώτιο ταχυτήτων των αυτόματων οχημάτων (DSG, Ημιαυτόματο, MULTITRONIC ...) θα αποδώσει πολύ πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να βελτιώσει σαφώς την οδήγηση.

Χρησιμοποιήστε μια επιπλέον ενίσχυση στην επιτάχυνση σας!

 Αυτές τις μέρες, η ντίζα του γκαζιού σε όλα τα οχήματα έχει αντικατασταθεί από ένα ηλεκτρονικό σύστημα που λειτουργεί αποτελεσματικά ως ρυθμιστής ταχύτητας. Δυστυχώς, το σύστημα αυτό έχει μια καθυστέρηση στην απόκριση στο πεντάλ, και ως εκ τούτου καθυστερεί επίσης την επιτάχυνση.

Αλλά με Tune Pedal, αυτός ο χρόνος απόκρισης μειώνεται σημαντικά. Η επιτάχυνση συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και είναι πιο έντονη. Τα αυτοκίνητα που έχουν σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου (common rail) επωφελούνται επίσης από αυτή τη

βελτίωση στην επιτάχυνση. Ενώ η επιτάχυνση είναι συνήθως αργή στην αρχή, με το Tune Pedal, επιτυγχύνει άμεσα, ακόμα και κατά τις αλλαγές ταχυτήτων. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει ένα κουμπί sport, το Tune πεντάλ θα βελτιώσει την επιτάχυνση σας ακόμη περισσότερο.

To Tune Pedal δεν βελτιώνει την ισχύ του κινητήρα του αυτοκινήτου σας, αλλά το χρόνο επιτάχυνσης του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο πρόσθετη ισχύος. Το Tune Pedal βοηθά επίσης στη βελτίωση της ασφάλειας σας με τη βελτίωση του χρόνου επιτάχυνσης όσον αφορά το προσπέρασμα αλλά και την εκκίνηση σε ανηφόρα.

Το Tune Pedal μπορεί να εγκατασταθεί σε όλους τους τύπους βενζινοκίνητων ή ντίζελ οχημάτων. Η εγκατάσταση του πεντάλ Tune είναι πολύ εύκολη, δεδομένου ότι έρχεται με υποδοχές που δεν απαιτούν κοπή ή συγκόλληση. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που παρέχονται. Το πεντάλ παραδίδεται με 3 Χρόνια Εγγύηση!